Gott nytt år

Gott nytt år på er, jag kommer inte uppdatera under kvällen, soo sorry for that. Men jag ska strax iväg till mallan en sväng och gosa med henne innan jag ska vidare till en kompis där jag även kommer spendera natten,
Kommer väll hem imorgon nångång, ni får ha ett riktigt bra nyår så hörs vi!
 
PUSSS
 


hehe

förlåt att jag i princip aldrig bloggar längre, MEN just nu mår jag bara så förjäkla bra. Bor nästan ihop med mallan nu för tiden och vi har nå förjäkla kul och allt är bara bra, vill inte riktigt skriva ut varför men ni förstår, jag känner av att jag lever, och då menar jag inte att dricka, festa, röka osv.. !
 
ni är underbara som stannar. LOVE.
 


merry christmas

God jul på er finisar, vaknade kl 7 imorse av att mamma och fredrik kom in med ett paket, vi väckte sedan min lillasyster så fick vi öppna ett paket varFick min efterlängtade bok från bloggerskan Tyra från blogg till buisness. taaack!!. 
sedan så åkte vi och åt en stor och god julfrukost. Nu kommer alldeles strax lite släktingar, så då blir det såklart kalle anka och sedan paketöppning.
Har fortfarande noll julkänsla. blöööh haha de är så långtråkigt att bara gå och vänta.
 


christmas eve

imorgon är det julafton. hur många sitter inte och längtar??
dock måste jag säga att jag inte alls har nån julkänsla eller nånting. men det kommer nog.
Ska bli kul att se lillasyrrans min då vi har skaffat tomte. hehe får försöka filma eller ta några kort.
btw min nyårströja trilla hem i brevlådan igår och den sitter som smäääck! älskar den så sjukt snygg. Sen kom även Ann och överraska mig med en tröja jag kollat på här i nkp men inte fanns kvar i min storlek, så då hade hon köpt den i norrköping.
I fredags drog jag och brudarna till träffen där det var doom dance party och firade in jullovet lite, var sjukt kul dock lite dött så vi drog vid 10 men det var säkert mer folk mot kvällen, vi träffa på lite killar där som vi stog och dansade loss med i 2 timmar i sträck. baam haha. 
Träffa även mallan igår, köpte busskort och lite sånt smått och gott.
slog in lite paket och sedan låg jag och smsade och kolla på film till 3 inatt.
NU: har vi precis haft strömavbrott och jag ska ta ett långt bad och göra mig fräsch inför imorgon. Ha en bra jul hörni, PUSSAR.
från i fredags med mina tjejor
 


saker om mig

*Jag vill kunna sjunga, älskar att sjunga. Men kan dock inte haha, låter hemskt, men sjunga för skojs skull när de är hög musik är underbart. aldrig att jag skulle kunna sjunga i mick som jag höll på med i mellanstadiet. haha pinsamt.
 
*Jag älskar att dansa, såå roligt och man bli glad och tänker inte på nått annat. Brukar faktist kunna ibland starta lite musik och sätta ihop en dans och bara shaka. Har tagit danslektioner i ungifär 1år, och nu haft uppehåll ca 1år men nu ska jag börja igen. AAAH vad taggad jag är.
 
*jag har en önskan, det är att flytta in till stan eller iaf närmare, största önskan någonsin. säger bara tur jag börjar gymnasiet snart..
 
*jag brukar alltid ha ganska någolunda städat på mitt rum och ganska fräscht osv. men de senaste veckorna har de varit kaos. orkar aldrig städa längre.. haha
 


helg

usch vilken skam. jag bloggar så dåligt. haha när jag skriver blir det heller inga roliga inlägg. jajaa jag har haft en sjukt bra helg. igårkväll drog jag och mallan på uppvisningen och bestämmde även oss för att börja där.
sen på bussen hemmåt mötte vi på hanna, desiree och mira, dock var jag tvungen att dra hem därefter och kunde inte följa med och fortsätta kvällen syynd. Nu går vi in på sista veckan dåå, fan vad skönt det ska bli med jullov. imorgon när jag slutat bara måste jag på stan och hitta en svart mössa då jag lånade malins igår och gick runt med den hela dagen haha love it.  jaja men nu måste måste jag verkligen plugga inför provet imorgon, har till kl 8 på mig för efter där kommer jag inte plugga.
hööörs
 


far from the others, close the each other

hela gårdagen spenderade jag med käraste mallan brallan. Super gos o mys. åkte hem senare mot kvällen och nu håller jag på o göra mig iordning, ska nämligen sova hos henne inatt troligen, får se om tildis också kommer. vi ska till tessin och kolla på en dansuppvisning sen får vi se, vi har lite småplaner och de kommer bli grymt.
vi får höras när jag har tid.. puh måste göra mig klar nu och sedan packa. sen måste jag plugga tills jag ska dra vid 2.
PUSS
 


snart looov

sprang nere på staden med johanna i -17 efter vi slutat. Fick med mig en enkel vardags-tröja hem, precis vad som behövs.
Nu hemkommen har jag tagit ett skönt bad och även pluggat på riktigt bra, nu ska allt bara fastna i huvudet också. 
Men det ska nog gå bra.
har igentligen inget att skriva haha.. menmen imorgon är det freedag så skönt. har inga speciella planer utan vi får se vad som händer under dagen.


Lucia

idag är det lucia och det firar vi genom att vi ska till kyrkan nu på morgonen och kolla när musikklasserna går tåg. 
mysigt. senså måste jag säga att jag är så sjukt glad och stolt över mig själv. Fick reda på lite betyg igår fick ett B på min svenskafantasy. ett fkn B!!! och sen C i själva betyget i helhet. det är aaas bra enligt mig. 
jaja jag måste gå och fixa klart håret och borsta tänderna nu. 
PUSS
 
följ mig på twitter förresten


wishlist

stor spegelvägg / iphone5 / pengar / presentkort / grå dr denim jeans / rakpermamentning / macbook pro / hollister jacka / raybans / underkläder / uggs med mönster / spotify premium / snygga iphoneskal ( blev kär i det på bilden )
 
jag önskar mig så mycket mer men här är lite, och jag förväntar mig inte att få allt dethär, absolut inte. blir super glad om jag bara får pengar. men ändå :)


inget att säga haha

hej sötnosar, nej jag har inte glömt bort er. har bara ingen tid eller ork till att skriva dessutom finns det inget att skriva om nu när det ända som händer är att jag går i skolan dag ut och dag in. 
kan säga att detta är den sista veckan vi "arbetar" i skolan vilket är sjukt skönt. dock har jag ett fysikprov på måndag jag måste göra.
slutar på fredagen om 2 veckor ungifär. såå underbart. fyfan vad det ska bli bra, ska umgås med alla finisar, fira jul med familjen och nyår med kompisar och galet vad detta kommer bli bra.
 
måste även säga fyfan vad grym Zara är. rösten. låten FYFAN vad gryym.


vig?

När jag var mindre var jag väldigt flexibel och vig, kunde gå ner i splitt o spagat, sätta benet bakom huvudet och var allmänt vig helt enkelt haha. Jag gick även på lite gymnastik har jag för mig.
Nu har jag blivit stel som en pinne men har börjat lite smått igen och stretscha oså och det ger resultat! är snart nere i splitt igen, känns otroligt skönt. Men det är inte skönt kan jag säga.. pf herregud.
varför skriver jag då detta? jo för jag vet väldigt många som vill bli viga oså och det är igentligen hur enkelt som helst. Men innan du börjar stretscha osv värm upp, spring, jogga, cykla gör upphopp vad som helst. sen är det bara att töja töja töja. Stretcha kanske 3-4 gånger i veckan i kanske 4veckor så ser du resultat. Jag har kört 2gånger i veckan i ca 3veckor och ser stor förändring. Låt någon trycka ut benen och håll kvar så medans du är rak i ryggen i ca 30sek. några gånger. OBS kör inte för mycket som du inte klarar då du lätt kan sträcka dig.
Ta gärna hjälp av någon så blir det enklare och roligare att träna.
Go for it girls, its sexy
 


Friday

Godmorgon, igårkväll och igårigår kväll haha har jag varit lite upptagen, umgåtts med en kompis, och igår tog jag hand om mig själv och pluggade.
Idag är det freeedag, men har inga planer, helt nollställt. Men vi hittar nog på något.
Jag ska gå och klä på mig nu så får ni ha det så bra.
 


Kaos på gatorna

Shit vad mycket snö! Imorse kunde jag knappt gå pga vinden och all snö. Det är storm ute.. 
Svinkallt för den delen med, bussen kom 20min sent också. Vilket sluta med att jag blev sen till lektionen.
Menmen nu är jag hemma och har bäddat ner mig i sängen, ska mysa med mig själv och njuta över att jag inte har några läxor! 


I's gonna be a good life a good life

hej, har inte tid med detta igentligen men jag är bara snäll nu. :) Blir kanske inte världens intressntaste men iallafall jag var sjukt seg idag så vart klar med sminket och håret.., nu.
Måste leta fram klääder känner paniken inom mig, vill äta också men brukar alltid få världens kramper i magen pga min mage inte är van med frukost i think? 
jaja ni får ha en bra onsdag. TAKE CARE


kallt

Hej på er, är hemma nyäten och nybadad. Jag hade helt glömt bort att jag hade utvecklingssamtal efter skolan så jag satte mig på bussen hem, men sen var det bara att sätta sig på bussen tillbaka till skolan.
segt. jaja det gick bra allt såg bra ut så de är skönt.
Ska kolla klart på filmen nu jag börja se igår men somnade till.
förresten fy skjutsingen vad kallt det är ute.. hur mycket snö som helst med för den delen? snöat hela dagen och gör än, jag som inte alls gillar snö..
 
PUSS
 
 


Tisdagmorgon

Godmorgon på er, nu undrar ni säkert varför jag sitter på golvet på bilden och inte i sängen??.. Om ni la märke till det ;) 
Så var det för jag såg en .... !!!!spindel!!! i min säng.. å vilken panikattack.
Iallafall idag är en helt vanlig dag, och jag kommer åka hem direkt när jag slutar för att plugga. Det var inte bra att jag sov så länge igår + gick o la mig så sent igår kväll. är helt sluuut. 
Jaja jag ska gå och klä på mig nu och sen får vi se tror Ilze skulle komma till mig innan bussen går. 
Ha det bra.
 
 


badhus, dans, mc, film, MYS

hej på er alla badet idag gick sjukt fort.. vi skulle livrädda och själva livräddningen tog endast 5min MAX. Så jag tyckte det var ganska onödigt haha eftersom vi dessutom frös som små möss när man kom ut.. var -16 grader imorse. 
Dansen var riktigt kul, länge sen jag dansade på riktigt eller vad man ska säga. För er som inte visste har jag gått i två olika dansgrupper och dansat streetdance. det är sjuukt kul. dock känner jag mig ganska dålig nu när jag inte dansat på 2år? haha får dra med mig någon och börja igen. så jäkla kul.
bor ni här i nkp och är sugna så hör av er ;) 
 

Nu har jag precis lagt in min beställning för skolkassan på internet och kolla lite och det verkar gått bra.
Har även slängt i mig donken såhär på kvällen. Så länge sen nått sånt hamna i min magge haha.
Måste även säga att ibland överraskar livet än, lyckligare än nånsin. eller ja nästan allt känns vara på topp och jag ångrar inte en sekund av de jag gjort av mitt liv. För utan det hade jag inte stått här idag. 
Nu ska jag tvätta av sminket och kolla på någon film. ha det fint.
 
 
 


resume

tjenare, i lördags kom hela gävlefolket och sov här, de var mysigt vi kolla film osvosv. 
Igår var det dopdags, de började ett sen smet jag därifrån runt 3 kanske, då hämta mallan och ilze upp mig så drog vi och käka pizza.
hade lite skojs skojs, hehe länge sen vi tre sågs. Nu idag ska jag till badhuset sedan och dansa streetdance, dansen blir nog riktigt kul då jag dansade förut. Men badhuset big noono. Hatar badhuset här är nkp.
jaja jag börjar kl 10 så whatahell gör jag uppe nu?
vet inte riktigt hehe, får väll käka lite kolla gårdagens solsidan som jag missa osv haha!
PUSS
 

inlägget skulle kommit upp imorse.


bara skriver.

tänk hur mycket en annan individ, en annan människa kan förstöra för en annan.. Förstår inte. 
Hur mycket så små saker kan förändra en människa så mycket. Hur nån kan ha hjärta till att göra vissa saker.
Helt ärligt, jag orkar inte bry mig längre. Förut brydde jag mig om allt och var nog världens mest känslosamma människa. Nu? nej, jag orkar inte för jag vet vem jag är, vad jag behöver bry mig om och lägga energi på.
Killar som behandlar en som en gammal soppåse som man förut sprang efter helt dödskär efter är inte värda ett skit, inte ett jävla skit.
Såna är inte värda att lägga energi på, det finns gott om bra killar. Varför bara buga och be för idioterna?
 
Det ända som just nu faktist betyder nått är min familj, mina underbara vänner och jag själv. Jag orkar inte blanda ihop mig med saker jag själv vet inte kommer sluta bra. 
Men bara för att du blivit sårad, besviken, totallt krossad eller förudmjukad gå inte och häng ner dig på det resten av livet, gå vidare. Tydligt var inte den personen, personerna ( osv ) värda dig. Se det som en tjänst. Dom har gjort dig starkade, fått dig att gå rak i ryggen och inte skämmas för vem du är. 
Visst är det inte enkelt att se det så just då, men försök. 
Stå för dig, stå för vem du är, vem du vill vara. Var den personen som gör dig lycklig.
Umgås inte med människor bara för dom är lite "coolare" har lite fler likes eller lite bättre rykte. umgås med dom du trivs med, dom du älskar.
 
peace.
 
 


Från mitt fönster

Herregud vad mycket snö det har kommit under dom här dagarna!



saturday 1 december

Hej! Idag ska jag troligen träffa malin och desse i staden, sen mot eftermiddagen kommer folket från gävle hit. Imorgon döps nämligen min lillebror. Har planerat in saker imorgon på dopet haha.. oups men så blir det när man glömmer. Men får se om det hinns med efter. 
Iallafall haha jag kämpade mig upp vid 8.45 för att starta tvn och kolla på julkalendern! haha pigg och glad.
 
Nu ska jag ta något att äta känner jag. PUSSAR.
 


Q/A

Vilket värmeskydd använder du? :)
 
SV: Förut använde jag mig av Franck PROVOST expert protection som skyddar upp till 180 grader. 
Tyckte inte den hjälpte särskilt mycket och inte gjorde skillnad så nu har jag bytt till TRESemme som skyddar upp till hela 230 grader. Den är svinbra, Förutom att skydda håret mot värme tar den bort frizzighet och adderar glans på håret! 
Det ända negativa är att när man sprayat på håret kommer det alltid på golvet, och där det hamnat blir det som en skridskobana, haha så se upp, vet inte hur många gånger jag trillat pga det ;) 
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus